Et sobren neurones? Fes-te un Tequila Sunrise!

És tan nociu com ‘La partida de TV3’, però com a mínim el disfrutes un rato!

Abans et matarà l'anar a treballar  que no el Teuila Sunrise
Abans et matarà l’anar a treballar que no el Teuila Sunrise
  1. Caldrà que aquella coctelera que tens torni a ser neta com el primer dia, així que fot-li una passada d’aigua, i un cop ho estigui, fes que rebi una bona quantitat de glaçons al seu interior.
  2. Ara, el que toca és anar a buscar el tequila. Només et diré una cosa: el demà sempre arriba. Compte amb quantitat. Tres dits a tot estirar, o haurem d’anar a enterro.
  3. Sé que no ets basc, així que com que es tracta de fotre un suc de taronja i no el podràs fer amb la força bruta de les teves mans, vés a buscar l’espremedora. N’ha de sortir una micona més que la part del tequila. La resta de taronges guarda­les per demà al matí. Creu­-me, si et dic que et faran falta.
  4. XIKI XIKI XIKI XIKI. Fes anar el trasto, va. Amb garbo, joder, que sembles mig mort a vegades.
  5. Serveix-­lo en alguna copa llarga que tinguis…. i si en tens, fot­li un tiro de granadina. Molt poc, eh? Just per fer maco ­i per donar aquell punt de glucosa que acabarà fent­te rebentar el crani­.

Hi ha coses a la vida que només passen una vegada. Com per exemple, una ressaca de Tequila Sunrise. Ningú amb dos dits de seny vol repetir tal experiència.

Digues algo, per l'amor de Déu