Com fotre flams d’ou de puta mare

Si hi ha una cosa que les iaies hagin donat als seus néts, apart de quatre hòsties i algun que altre plat de canelons, són flams d’ou fets a casa. Te n’ensenyo el secret.

Twitter Tweet Small (37)

 

  1. Carda un puto tetrabrick sencer de llet a esclafar. Amb un bon tros de canyella, i menys d’un quart de sucre. Ojo que el pot quedarà fet una puta merda, no fotis servir el bo, o cagada.
  2. Hi cardes la part groga de la pell de llimona. Aquest és el típic moment en que et cardes el dit a tomar a pel cul si no vigiles, així que cuidadín.
  3. Me li cardes 7 o 8 ous batuts, depenent de la mida que els tinguis -heheheheheh-.
  4. Afegeixes els ous al puto cassó de la llet -que has de parar quan bulli-… -PERÒ TREU LA PUTA BRANCA!! GILIPOLLAS!!-
  5. Ho remenes tot -lo normal seria posar una mica de colorant, però no el dels fideus, animal-; i un cop remenat, als putos pots de flam -que hauran de dur caramel al cul-.
  6. I al forn tots. Important: dins d’una puta bandeja amb bastanta aigua! I apunta quan l’hi posis, gamarús. En tres quarts, els flams d’ou haurien d’estar.

NOTA INFORMATIVA: Si mai et veig fent allò d’empassar-se els flams de cop sense mans, de la santíssima hòstia que cardo cagues un pijama sencer, amb pàtano inclòs, ENTESOS CATXO DE GUARRO!?

Digues algo, per l'amor de Déu