“Vol au vent” -o com polles s’escrigui-

Porto 10 minuts buscant com collons es diu en català això. Al final he trobat a la puta wikipedia que els gavatxos en diuen així i ho he copiat directament, perquè no ho trobo. Els maricons aquells escriuen ben raro, eh?

lesputesreceptes.volovent
Vaya mariconada de recepta

  1. Mira, jo no sé si és que l’edat em fa mandrosa, o és que et tinc poca confiança, però ja et dic que els trastos aquests el millor és que els compris ja fets. Els venen a molts puestos, a La Sirena, Bon Preu, al Mercadona.. compra’n on et surti dels ous -menys als últims, a aquests no, que són un fatxes de collons-.
  2. Quan les tinguis preparades a sobre el marbre toca fotre el relleno. Lo bo que tenen aquestes merdetes és que hi cardis lo que hi cardis queden bones, així que si no t’agraden les gambes -llepafils-, pues li cardes una altra cosa. Jo aposto per elles amb un saltejat de bolets. Toc d’oli, i al collons de paella.
  3. Quan els bolets -els has netejar, no? GUARRO-, comencen a fotre bona cara hi cardes les putes gambes -o xoriço, jo què sé-… una mica de crema de llet perquè lligui… un toc de farina…
  4. I ho cardes al centro del trasto aquest. Que quedi bonic collons, intenta tenir una mica de delicadesa, que ets més basto que unes calces d’espart.
  5. Hi fots formatge ratllat a sobre i a gratinar. Fet.

Vol au vent? Volovent? Volivent? Voldevent? Mira, després es pregunten perquè no cauen bé, però és que joder, no hi ha ni Déu que els entengui a aquesta colla.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

“Vol au vent”  -o com polles s’escrigui-

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.