Plats fàcils per a gent inútil: crema de carbassó

Quan portes uns dies menjant com una puta truja, agraeixes un bon bol de crema de carbassó. I els teus pantalons també.

Twitter Tweet Small (32)

  1. Compra els putos carbassons, recordant el de sempre: en aquest país tenim uns productes que s’hi caga Cristo en parapente. Compra’ls d’aquí, collons.
  2. Pela’ls -com que ets una mica “així” imagino que faràs servir el pelador-, talla’ls a trossos, i carda’ls a bullir. No sé el temps, fins que estiguin tous, joder, mira-ho.
  3. Ho escorres -guarda l’aigua, per alguna altra cosa servirà algun dia-, i tritura’ls amb els puto túrmix -avui sí, perquè t’hi floriràs si ho has de fotre a mà-. Si vols també hi pots fotre els putos formatgets d’aquells de la vaca que rie.
  4. I bueno, ara que ja està li fots la mica de sal que vulguis i t’ho fots. Si vols, hi ha qui hi fot crema de llet o pernil, i així li troben aquell punt de greix que tant estimen. Tu mateix.

Si en comptes de fotre-ho amb carbassons ho fas amb una carbassa també queda bo, però en aquest cas no es diria crema de carbassó, sinó crema de carbassa.

NOTA: Hi ha qui hi afegeix ceba. Hi ha qui hi carda api. I alguns,  patates. I altres porros. Tu fot-hi el que vulguis. Mentre hi fotis carbassons, com si hi fots un puto ou Kinder.

Digues algo, per l'amor de Déu