Com fer el puto fricandó de vedella

El fricandó de vedella tornava boig al meu Antònio. Al molt cabró li queien les llàgrimes cada cop que li feia el fricandó HIIIHIHI -Ai Antònio com t’enyoro-

Recepta de fricandó de vedella
La recepta de fricandó de vedella, amb camagrocs, si ets com l’Antònio.

Per començar, deixa’m apuntar que per fer el collons de recepta de fricandó de vedella s’han de comprar coses cares. Si ets pobre salta’t la puta recepta i ves-te’n a la dels Doritos.

Si has trencat la guardiola i tens cuartos per fer un bon fricandó de vedella, anem per feina.

Recepta: fricandó de vedella

    1. Comença posant a daurar en una olla uns filetets de vedella (filetets o llata, jarret, tapa plana o qualsevol altre part de la vedella que et puguis permetre).
    2. Un cop fets, els cardes per alguna banda que no emprenyin, que ara ja no fan falta durant bastant rato. No comencis a picar-ne trossets o em cagaré en Cristo eh? Deixa-ho allà i no ho toquis.
    3. Ara el que toca és aprofitar que  l’olla que t’ha quedat buida. Va, fot-li ceba, alls, tomàquets i tota la collonada que et dic sempre. Tots els aliments els vull ben picats. Pel fricandó ho has de tallar molt fi. MOLT FI. Si no ho talles molt fi el fricandó no valdrà per a res.
    4. Cuina-ho 10 minuts o així.
    5. Ara hi has de tirar una copa de vi blanc, si és que te’n queda d’ahir a la nit. Vi blanc, no m’hi fotis el Sangre de Toro que encara tens del lot de nadal.
    6. I llavors, esperar a que s’evapori.

      Ja te n’estas cansant, oi? Doncs just ara comença la segona part del tema:

  1. Ara, fot-li caldo de verdures. Ja he assumit que no en saps fer així que agafa el cony de tetrabrik que compres al súper i carda-li a dins. Mica en mica.
  2. I ara OJU JODER QUE VE LA CLAU DEL TEMA, AL TANTO, OJOPELIGRO: Has de passar tota la puta pasterada pel cony de xino. Compte: no em siguis gilipolles: Colador xinès, no colador normal. NO-ÉS-LO-MATEIX. Apreta fort, que costa un ou que baixi tot.
  3. Espero que no ho intentéssis colar amb les mans. Verge Santa… fes servir una mà de morter fill, per pietat… espavila!
  4. Va. Ara això ho fots a l’olla amb la vedella d’abans -que espero no t’hagis anat cascant- i uns quants bolets que tinguis per casa amb una picadeta. Moixernons, camagrocs, rovellons
  5. Ah, que no tens bolets? PUES ETS FOTS. UN ALTRE COP APRÈN A COMPRAR.
  6. I ara sí que ja està. Quan es refredi, ja et pots menjar el fricandó de vedella. Però no esperis massa, que això fred no val res.

Aclariment

Hi ha qui acompanya el fricandó de vedella amb arròs. Però s’ha de ser molt justet per desgraciar-lo així. Espero que no se t’acudeixi.

Receptes catalanes i de tot arreu a les putes receptes de la iaia

A les putes receptes de la iaia hi trobaràs receptes catalanes i de tot arreu.

Receptes tradicionals, fàcils i entretingudes de fer, de la terra amb productes típics de Catalunya.

Ja coneixes la botiga de la iaia?

la botiga de la iaia podràs comprar online una selecció de productes de qualitat i de proximitat.

Tenim assortiment collonuts, i rebràs la teva comanda a casa teva directament del productor. 

També hi trobaràs alguns dels llibres de la iaia.


Què dius? Que vols un descompte? D’acord. Fes servir el codi

PUTESRECEPTES

i et descomptaràn 5€ a la teva primera compra. Sense preguntes.

Si amb això no passes per caixa ja no sé que collons en farem, de tu.

Estigues al tanto

Sempre al dia del que passa a ca la iaia. Rebràs novetats, promocions i tot de coses molt interessants al teu emain o com se digui. Ja m’entens.

No cardis el camp sense mirar...

Produeixes, elabores o promous productes agroecològics de proximitat?

Com fer el puto fricandó de vedella

La botiga de la iaia es renova i a partir de la tardor presenta una nova experiència de consum agroecològic genuïna i a l’abast de totes.